dimecres, 2 de febrer del 2011

Treball col.laboratiu

És molt interessant treballar a l'aula de forma col.labotativa. És molt més engrescador trobar-nos tothom construint una mateixa feina i molt més gratificant quan al final l'alumnat s'adona que aquella aportació que d'entrada semblava una petita cosa ha acabat formant part duna tasca que per a una sola persona semblava impossible de fer.

6 comentaris:

  1. És cert. Estic totalment d'acord amb tu. T'expresses molt bé i és un plaer tenir-te de companya.

    ResponElimina
  2. A mi també em sembla molt interessant això del treball col·laboratiu. Podríem posar-lo en pràctica?

    ResponElimina
  3. Dins d'aquests temps es realment interessant treballar a l'aula i que tots els alumnes puguin sentir-se part d'un projecte, el suport de la tecnologia, sembla ens acosta una mica al seu "món" d'aparells electrònics del qual hem quedat una mica lluny, la evolució, sembla acaba sent positiva, pot ser hem d'evolucionar, però sempre cal mirar si realment els alumnes també poden sentir-se part integrant d'un projecte educatiu tradicional, escoltant, raonant, descrivint,i aprenent que és del que es tracta, ja que no ha mort encara aquesta manera d'ensenyar, de fet és essencial de cara a introduir-los en el apassionat món de la comunicació actual, o Com ens estan introduint a nosaltres?

    ResponElimina
  4. Estic d'acord amb tot el que heu dit. Potser per dir alguna cosa diferent, afegiria que podria ser interessant que aquest treball col•laboratiu no es quedés només a l’aula i pogués estendre a d’altres aules, nivells o, fins i tot, a d’altres centres

    ResponElimina
  5. Jo també crec que aquesta metodologia és molt útil per l'aprenentatge dels nostres alumnes perquè els obliga a comunicar-se i tots sabem que això afavoreix l'adquisició de coneixements. També és una bona eina pel tractament de la diversitat ja que propicia l'ajuda mútua.

    ResponElimina
  6. Estic d'acord amb els comentaris anteriors.Veig important aquesta metodologia per dur-la a terme en les nostres aules on la heterogeneitat de l'alumnat és patent.Aquesta manera de treballar els ajuda a responsabilitzar-se més ...

    ResponElimina