dimecres, 2 de febrer del 2011

xarxes socials

Penso que no es pot -o no cal- prescindir de les xarxes socials perquè és una nova manera de relacionar-se en una època veloç, ràpida i sense temps per a fer res. És el que penso. I vosaltres?

5 comentaris:

  1. Estic d'acord però encara em cal acabar-ho de pair per tal d'entendre aquesta nova mesura de les relacions.

    ResponElimina
  2. Cal a poc a poc anar-nos adaptant a les xarxes socials i saber-ne fer un bon ús a l'aula.

    ResponElimina
  3. ESTIC COMPLETAMENT D'ACORD ÉS LA REALITAT ELS NOSTRES ALUMNES ESTAN EN AQUEST MÓN I NOSALTRES NO ENS PODEM QUEDAR ENRERA..HI HA LA PART NEGATIVA QUE SOGEIX CUAN S'ENS ESCAPA EL CONTRO ,,ES PER AIXÒ QUE CURSETS CONM AQUESTS SÓN MOLT IMPORTANTS

    ResponElimina
  4. Estimo que és necessària la formació, però no hauriem d'oblidar que moltes vegades una mirada, un gest, el caliu d'altres persones al nostre voltant fan la comunicació tal i com l'enteníem fins ara. Estem canviat això davant la possibilitat de tenir-ne al nostre abast informació i contactes, en lloc de conversa i relació. Soc mol antic, però m'estimo més el que era comunicació, caldrà aprendre aquesta nova forma de relació humana.

    ResponElimina
  5. No soc usuari. Però, m'adono què és utilitzada per les seves possibilitats de comunicació. Per tant, no hi ha pas enrere. En tot cas, s'ha de vigilar què és el què fas públic.

    ResponElimina